News | Trans Atlas

Щоб заморожені ягоди і гриби зберегли свій товарний вигляд, необхідно знати правила і специфіку рефрижераторних перевезень даних продуктів харчування. ПП «Транс-Атлас» підкаже, як правильно вибрати рефрижератор, і які повинні бути стандарти.

Перевезення заморожених ягід

Ягоди - це швидкопсувний продукт, який потребує особливої уваги під час перевезення і зберігання, також це стосується завантаження / розвантаження і доставки продукту. ПП «Транс-Атлас» знає, як перевезти заморожену ягоду дбайливо, щоб зберегла свої корисні властивості, товарний вигляд і смакові якості.

Оптимальна температура зберігання перевезення замороженої ягоди до - 18 ° C вологість всередині камери від 95 до 98%. Температура в рефрижераторі повинна бути -18 ° C.Перевезення заморожених ягід здійснюється при таких вимогах як:

·        Виключення попадання всередину фургона прямих сонячних променів;
·        Дотримання і підтримка цілісності упаковки і розфасовки по тарі;
·        Дотримання температурного режиму і вологості.
 

Перевезення заморожених грибів

Гриби так само як і ягоди, досить швидкопсувний продукт. Порушення цілісності упаковки і не дотримання правил транспортування призводять до порушення смакових і товарних якостей, також може призвести до харчового отруєння. Для перевезення грибів слід використовувати ізотермічні фургони або рефрижератори.

Міжнародні перевезення заморожених грибів повинно проходити відповідно до таких вимог:

·        Виключення можливості потрапляння прямих сонячних променів всередину рефрижератора;

·        Чітке дотримання прийнятної для перевезення грибів температури і вологості;

·        Правильне фасування продукту;

·        Швидка доставка продукту.

Перевезення заморожених грибів здійснюється рефрижераторами при температурі від -17 до -23 ° C. Відхилення від температурного режиму призведе до псування продукту і його товарного вигляду. Найчастіше заморожені гриби перевозять рефрижераторами в картонній тарі, в яку акуратно фасуються гриби.

Міжнародні перевезення заморожених ягід і грибів компанією ПП «Транс-Атлас» проходить згідно з усіма правилами і стандартам перевезення швидкопсувних продуктів. Ми знаємо все про оперативну міжнародну доставку продуктів, тому доставляємо їх у відмінному товарному вигляді.

У ПП «Транс-Атлас» доступні ціни і тільки якісні рефрижератори:

  • буси-рефрижератори до 2 тонн
  • ізотермічні фургони 5 тонн
  • рефрижератори до 20 тонн(різних об’ємів)

Детальніше про наявні автомобілі для міжнародних вантажних перевезень ТУТ

Рефрижератори оснащені термописцями для фіксування температури протягом усього перевезення від замовника до клієнта. Робимо максимальне страхування(CMR) швидкопсувного товару. Перевезення ягід і грибів по Україні та за кордон з нашою компанією - це доставка в цілості, якості  та в обумовлені терміни!

Сервіси

Оперативні і координаційні послуги при перевезені вантажів

Послуги по ремонту і обслуговуванню автомобілів

Ми пропонуємо перевезення вантажів ADR, FRC

Купуйте автомобілі і запчастини, чи залишайте власні повідомлення

Коротко про нас

Наша компанія ПП "Транс- Атлас" вже більше 10 років працює на ринку транспортних послуг країн Європи та СНД і є одним з лідерів серед компаній Західної України в області автомобільних міжнародних вантажних перевезень. За час свого існування Компанія значно розширила існуючий парк вантажних автомобілів, примножила кількість партнерів, напрацювала значний досвід у сфері вантажних перевезень і зарекомендувала себе, як підприємство, яке може надавати щодня велика кількість автомобілів під завантаження в різних напрямках.