News | Trans Atlas

Швидкопсувна продукція вимагає особливих умов транспортування. Більша її частина - це сировина для харчової промисловості і продукти харчування. Терміни придатності таких товарів можуть варіюватися від 1 до 30 діб. Тому збереження якості при перевезенні обумовлюють певні вимоги, які в Україні встановлено на законодавчому рівні. Транспортування швидкопсувних вантажів повинно здійснюватися спеціальним транспортом. Спеціальні умови пред'являються до навантаження, розвантаження і режиму температур. Транспортна компанія «Транс-Атлас» пропонує підприємствам і організаціям України перевезення вантажів з України в Європу, Прибалтику, Білорусь з гарантією 100% збереження її якості!

ТОП 5 швидкопсувних товарів, які перевозимо:

  • М'ясна продукція, сири, риба та інші морепродукти, які не піддавалися заморожуванню;
  • Гриби, овочі, фрукти, ягоди, які не можна охолоджувати нижче певних температур і заморожувати, а також напівфабрикати з них, такі як соки, матеріали для виробництва вина, концентрати і аналоги;
  • Біологічні матеріали для сільськогосподарського використання;
  • Зрізані і живі квіти.
  • Медикаменти

Температурний режим та розміщення

Перевезення швидкопсувних товарів вимагає суворого дотримання температурного режиму. Транспортування охолоджених і заморожених товарів в одному транспортному засобі категорично забороняється. Це стосується фруктів, м'яса та інших продуктів. Заморожена продукція може укладатися щільними штабелями, обсяги рефрижератора можна використовувати максимально. Охолоджені продукти необхідно встановлювати таким чином, щоб забезпечити нормальну циркуляцію повітряних потоків. Дозволяється одночасне перевезення різних товарів, що входять в єдину групу, для якої потрібно однаковий режим температур.

Правила навантаження і укладання швидкопсувних вантажів:

  1. при завантаженні перевіряються параметри якості, і враховується аспект, чи зможе вантаж зберегти її за час перевезення;
  2. перевіряється відповідність рефрижератора або фургона на відповідність санітарним і гігієнічним стандартам України;
  3. необхідно використовувати тільки той транспортний засіб, який зможе забезпечити адекватні умови під час транспортування;
  4. суворе дотримання стандартів завантаження, а саме - цілісність тари, щільність заповнення з урахуванням циркуляції повітря, закріплення тари, суворе дотримання нормативів відстані до стінок, стелі та підлоги та інші умови;
  5. оформлення та перевірка пакету супровідних документів, в залежності від пункту призначення (дозвіл на вивезення з підприємства, дозвіл на провезення територією країни, дозвіл на перетин кордону держави та інші);
  6. швидкопсувний вантаж не повинен залишати межі холодильників при перевезенні, тобто перевантаження можливе лише з одного рефрижератора на інший;
  7. при перевантаженні з одного холодильника в інший слід строго встановлювати один і той же режим, в іншому випадку на поверхні товарів з'являється волога, яка прискорює псування.

Фахівці компанії Транс-Атлас з’ясовують усі критерії, які необхідно знати перед транспортуванням конкретного вантажу з невеликим терміном придатності:

  • Яка температура необхідна при перевезенні і чи зможе транспортний засіб створити і підтримувати її протягом усього часу.
  • Які документи знадобляться по маршруту і при передачі вантажу замовнику.
  • Якщо перевозиться змішаний вантаж, чи сумісна між собою продукція.
  • Чи зможе зберегти належну якість продукція за передбачуваний час транспортування.
  • Яка потужність охолодження необхідна та чи встановлено в рефрижераторі термограф для контролю над температурним режимом на всьому шляху проходження.
  • Чи є в транспортному засобі вентиляція, і чи відповідає вона встановленим вимогам.
  • Яка вага і об'єми швидкопсувного вантажу.
  • Яким чином потрібно здійснювати укладання продукції в транспортному засобі.

Перевезення з урахуванням сезонності

Залежно від того, в який сезон здійснюються перевезення, змінюються і умови. Так, для зими встановлена для заморожених продуктів гранична температура в -10 ?, для будь-якої риби - лімітом є показник 0, а для соків, сирів і пива - +10 градусів С. Восени і навесні, коли природна температура піднімається вище нуля, до транспортування пред'являються більш жорсткі стандарти. Найсуворіші умови для перевезень діють у літній час.

Переваги співпраці з компанією-перевізником

  • Ми займаємося вантажними перевезеннями з 2008 року, і за цей час напрацьований великий і успішний досвід, зокрема в перевезенні швидкопсувних вантажів.
  • Транспортування здійснюється вантажівками, бусами, які мають санітарний паспорт, водії проходять регулярний медичний огляд і мають санітарні книжки.
  • Ми можемо забезпечити оптимальний температурний режим і належний рівень вентилювання для будь-яких типів швидкопсувних вантажів.
  • Ми страхуємо Ваш вантаж по максимальній програмі від провідних страхових компаній.
  • Перевезення по TIR і СMR.
  • Маємо всі необхідні дозволи на міжнародні перевезення швидкопсувних вантажів.
  • Контролюємо справність та технічний стан вантажівок з рефрижераторними установками на власному СТО.

Наші Рефрижератори для перевезення вантажів з температурним режимом

  • Транспорт для перевезення: Рефрижератор-напівпричіп +10 - 20. С. від 50куб.м. до 86 куб.
  • Автопоїзд Рефрижератор бортовий + причіп- +10 20С. Обсяг транспорту. Від 20 куб. до 100куб.м.
  • Вага вантажу, що перевозиться до 21.5тонн. 33 євро палети.
  • Для перевезення рефрижераторних вантажів є також і малогабаритний транспорт вантажопідйомністю від 500 кг до 8 тонн, обсяг транспорту 36 куб. також з тим же температурним режимом перевезення.

Призначення транспорту:

Вантажоперевезення з температурою в кузові від +15 гр.С. до -25 гр.С. Машина оснащена установкою для підтримки температурного режиму від -30 С. ° до +30 С. °. з термографом(термописцем), що дозволяє контролювати температуру продуктів у дорозі. Для перевезення вантажу, в машині з причепом, холодильні установки встановлені на машині і на причепі, температурний режим той же. Два кузова дають можливість перевозити різнотипні і збірні вантажі, дотримуватися різних температурних режимів, вантажити і вивантажувати в різних місцях.

Вантажоперевезення швидкопсувних вантажів у напрямках: з України в країни Європи, Прибалтики, Білорусь та навпаки. 

Для замовлення перевезення швидкопсувного вантажу зверніться у нашу компанію!

Сервіси

Оперативні і координаційні послуги при перевезені вантажів

Послуги по ремонту і обслуговуванню автомобілів

Ми пропонуємо перевезення вантажів ADR, FRC

Купуйте автомобілі і запчастини, чи залишайте власні повідомлення

Коротко про нас

Наша компанія ПП "Транс- Атлас" вже більше 10 років працює на ринку транспортних послуг країн Європи та СНД і є одним з лідерів серед компаній Західної України в області автомобільних міжнародних вантажних перевезень. За час свого існування Компанія значно розширила існуючий парк вантажних автомобілів, примножила кількість партнерів, напрацювала значний досвід у сфері вантажних перевезень і зарекомендувала себе, як підприємство, яке може надавати щодня велика кількість автомобілів під завантаження в різних напрямках.