News | Trans Atlas

Державне агентство автомобільних доріг України "Укравтодор" повідомляє про те, що обмеження і заборону руху автомобільними дорогами загального користування державного значення вводяться в денний час доби при температурі повітря вище +28 градусів.

Заборона стосується великовагових транспортних засобів фактичною масою більше 24 тонн і навантаженням на вісь більше 7 тонн.

Нововведення не стосується транспортних засобів, що здійснюють перевезення:

  • небезпечних вантажів,
  • швидкопсувних продуктів,
  • живих тварин та птахів,
  • пов'язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

На автодорогах встановлено відповідні заборонні дорожні знаки та інформаційні щити.

Для тимчасової стоянки транспортних засобів виділені 900 майданчиків, які обладнані в смугах відводу доріг і біля об'єктів дорожнього сервісу.

 

Сервіси

Оперативні і координаційні послуги при перевезені вантажів

Послуги по ремонту і обслуговуванню автомобілів

Ми пропонуємо перевезення вантажів ADR, FRC

Купуйте автомобілі і запчастини, чи залишайте власні повідомлення

Коротко про нас

Наша компанія ПП "Транс- Атлас" вже більше 10 років працює на ринку транспортних послуг країн Європи та СНД і є одним з лідерів серед компаній Західної України в області автомобільних міжнародних вантажних перевезень. За час свого існування Компанія значно розширила існуючий парк вантажних автомобілів, примножила кількість партнерів, напрацювала значний досвід у сфері вантажних перевезень і зарекомендувала себе, як підприємство, яке може надавати щодня велика кількість автомобілів під завантаження в різних напрямках.