News | Trans Atlas

Страхові випадки

На жаль, повністю виключити можливість нанесення шкоди вантажу, що перевозиться не представляється можливим. Протиставити форс-мажору нічого. Зате можна мінімізувати ймовірність нанесення шкоди вантажу, що перевозиться.

Дії, що забезпечують збереження вантажів

Максимальне збереження вантажу можна забезпечити за допомогою наступних дій:

  • підбір відповідного транспорту для кожного конкретного вантажу;
  • грамотна упаковка та маркування вантажу;
  • якісна організація перевезення з урахуванням особливих властивостей вантажу;
  • страхування вантажу;
  • професійне ставлення фахівців транспортної компанії до складування, навантаження, розвантаження і закріпленню вантажів при транспортуванні.

Сукупність перерахованих дій знижує ризик пошкодження або недостачі вантажу.

 

Види страхування вантажів

Об'єктами страхування виступають майнові інтереси страхувальника, які пов'язані з будь-яким можливим збитком в ході транспортування його вантажу. Страхування вантажу при перевезенні може бути трьох видів:

  1. Страхування всіх ризиків. В даному випадку страхування покриває певні ризики: шахрайство, крадіжка, аварія, конструктивна загибель товару і т.д., зовнішній вплив по відношенню до майна (крім війни, конфіскації або наміру страхувальника).
  2. Страхування часткового пошкодження.
  3. Без відповідальності за пошкодження, крім випадків катастрофи. Відшкодовуються тільки збитки від повної втрати або знищення вантажу.

Різниця між 2 і 3 категоріями страхування полягає в тому, що при аналогічних ризики в останньому випадку страхова компанія покриває лише збитки, які виникли внаслідок загибелі всього вантажу. Найбільшу захист інтересів власника вантажу забезпечує перший тип страхування.

Об'єктами страхування виступають майнові інтереси страхувальника

Від чого ви можете застрахувати свій вантаж?

  • дорожньо-транспортні пригоди
  • ризики вантажно-розвантажувальних робіт
  • стихійні лиха
  • пошкодження або втрата вантажу
  • розкрадання
  • недостача вантажу
  • небезпеки на морі
  • загальна аварія

Три "золотих" правила страхування вантажу

Щоб не переживати з приводу того, чи виконає страхова компанія свої зобов'язання при настанні страхового випадку, досить дотримуватися декількох простих правил:

  • вибирайте тільки відомі страхові компанії, які мають велику кількість позитивних відгуків. Добре якщо серед клієнтів страхової компанії виявляться ваші знайомі або ділові партнери, які зможуть поділитися особистим досвідом і дати оцінку роботі страховика;
  • уважно ознайомтеся з умовами страхування та прочитайте документи, які дають на підпис. Це допоможе уникнути помилок при оформленні паперів і виявити завуальовані неприйнятні для вас умови;
  • при настанні страхового випадку дійте строго по інструкції, яку вам дадуть в страховій компанії. Оформляйте всі документи вчасно і знімайте з них копії.

Найбільший захист інтересів власника вантажу забезпечує страхування всіх ризиків!

Види страхування при міжнародних перевезеннях вантажів

Ми страхуємо товар на весь час його перевезення, починаючи з прийому на складі вантажовідправника і закінчуючи вивантаженням в пункті призначення.

Страхування відповідальності перевізника дозволяє отримати матеріальну компенсацію за псування перевезеного товару, що сталася з вини перевізника.

Обов'язково вкажіть в CMR вартість товарів. При настанні страхового випадку це допоможе отримати максимальні виплати. В іншому випадку страхові виплати будуть розраховуватися, виходячи з якоїсь умовної вартості кілограма вантажу, що перевозиться.

Вартість і гарантії страхування вантажів при міжнародних перевезеннях

Компанія «Транс-Атлас» здійснює страхування вантажів, що перевозяться, тільки в надійних фірмах і надає своїм клієнтам допомогу як в оформленні страховки вантажу, так і в страхуванні відповідальності перевізника.

Ми страхуємо товар на весь час його перевезення, починаючи з прийому на складі вантажовідправника і закінчуючи вивантаженням в пункті призначення.

Протягом 10 років компанія «Транс-Атлас» надає послуги по міжнародній доставці вантажів. За цей час ми навчилися зводити до мінімуму ризики пошкодження вантажу. Навіть крихкий вантаж доїде до пункту призначення у строк, в цілості й збереженому стані.

 

Сервіси

Оперативні і координаційні послуги при перевезені вантажів

Послуги по ремонту і обслуговуванню автомобілів

Ми пропонуємо перевезення вантажів ADR, FRC

Купуйте автомобілі і запчастини, чи залишайте власні повідомлення

Коротко про нас

Наша компанія ПП "Транс- Атлас" вже більше 10 років працює на ринку транспортних послуг країн Європи та СНД і є одним з лідерів серед компаній Західної України в області автомобільних міжнародних вантажних перевезень. За час свого існування Компанія значно розширила існуючий парк вантажних автомобілів, примножила кількість партнерів, напрацювала значний досвід у сфері вантажних перевезень і зарекомендувала себе, як підприємство, яке може надавати щодня велика кількість автомобілів під завантаження в різних напрямках.