Перевезення м'яса
Перевезення продуктів та м'яса зокрема вимагає дотримання певних правил, оскільки від цього залежить не тільки їх збереження, але і здоров'я потенційних споживачів. Кожен вид продукту потребує конкретних умов зберігання, температурних режимів.
Особливо важливо дотримуватися правильності доставки м'яса у жарку пору року. Оскільки товар дуже швидко псується, у зв'язку з чим, іноді його просто не встигають доставити в пункт призначення. Але, якщо дотримуватися всіх правил перевезення, м'ясо не зіпсується і успішно потрапить на реалізацію.
Для цього потрібні автомобілі обладнані холодильними установками - рефрижератори (які рефи використовує ПП "Транс-Атлас дивіться тут). Тут робиться акцент на швидкість і мікроклімат в кузові, оскільки правильна температура є запорукою збереження м'ясної продукції.
Типи м'ясної продукції
М'ясо для перевезення різниться відповідно до таких видів:
Підготовка машини - важливий етап для перевезення м'яса
Для перевезення продуктів також важливо добре підготувати сам транспорт.
Його слід вимити і продезінфікувати для зниження ризику бактеріологічного зараження. Після цього готується мікроклімат для перевезення.
При цьому кожен вид м'яса потребує певних умов:
Ми, як фахівці у рефрижераторних перевезеннях, не рекомендуємо самостійно вдаватися до доставки м'яса і перевезення продуктів, особливо для міжнародних перевезень. Це може завершитися псуванням м'яса і, відповідно, загрозою здоров'ю споживачів. А для власника вантажу – штрафними санкціями.Тому краще звертатися в транспортну компанію, яка здійснить транспортування м’яса згідно з правилами та зі збереженням продукції.
Задавайте питання нашим менеджерам та замовляйте міжнародні вантажоперевезення на сайті ПП "Транс-Атлас"!