News | Trans Atlas

Перевезення м'яса

Перевезення продуктів та м'яса зокрема вимагає дотримання певних правил, оскільки від цього залежить не тільки їх збереження, але і здоров'я потенційних споживачів. Кожен вид продукту потребує конкретних умов зберігання, температурних режимів.

Особливо важливо дотримуватися правильності доставки м'яса у жарку пору року. Оскільки товар дуже швидко псується, у зв'язку з чим, іноді його просто не встигають доставити в пункт призначення. Але, якщо дотримуватися всіх правил перевезення, м'ясо не зіпсується і успішно потрапить на реалізацію.

Для цього потрібні автомобілі обладнані холодильними установками - рефрижератори (які рефи використовує ПП "Транс-Атлас дивіться тут). Тут робиться акцент на швидкість і мікроклімат в кузові, оскільки правильна температура є запорукою збереження м'ясної продукції.

Типи м'ясної продукції

М'ясо для перевезення різниться відповідно до таких видів:

  • Парне. Це продукт, свіжість якого після забою досягає 1,5 годин, а його температура - 25 градусів вище 0. Для транспортування використовуються особливі рефрижератори-тушовози.
  • Остигле. Так називається продукція, після оброблення якої пройшло кілька годин і на її поверхні почала утворюватися скоринка. Перевезення такого типу м’яса повинно здійснюватися тільки взимку і в дуже короткі терміни.
  • Охолоджене. М'ясо досягає температури не вище +4 градусів і передбачає транспортування на невеликі відстані.
  • Підморожене. Має велику стійкість для зберігання, ніж попередній варіант, так як частково піддається заморожуванню.
  • Заморожене. Для запобігання мікробіологічного псування продукція заморожується до -8 градусів. Такий вид можна перевозити по всій країні та за кордон, без шкоди продукції.

Підготовка машини - важливий етап для перевезення м'яса

Для перевезення продуктів також важливо добре підготувати сам транспорт.

Його слід вимити і продезінфікувати для зниження ризику бактеріологічного зараження. Після цього готується мікроклімат для перевезення.

При цьому кожен вид м'яса потребує певних умов: 

  • свинина не перевозиться в охолодженому стані для збереження якості м'яса
  • птиця і туша краще транспортується в замороженому вигляді, при температурі до -12 градусів.

Ми, як фахівці у рефрижераторних перевезеннях, не рекомендуємо самостійно вдаватися до доставки м'яса і перевезення продуктів, особливо для міжнародних перевезень. Це може завершитися псуванням м'яса і, відповідно, загрозою здоров'ю споживачів. А для власника вантажу – штрафними санкціями.Тому краще звертатися в транспортну компанію, яка здійснить транспортування м’яса згідно з правилами та зі збереженням продукції.

Задавайте питання нашим менеджерам та замовляйте міжнародні вантажоперевезення на сайті ПП "Транс-Атлас"!

  

Сервіси

Оперативні і координаційні послуги при перевезені вантажів

Послуги по ремонту і обслуговуванню автомобілів

Ми пропонуємо перевезення вантажів ADR, FRC

Купуйте автомобілі і запчастини, чи залишайте власні повідомлення

Коротко про нас

Наша компанія ПП "Транс- Атлас" вже більше 10 років працює на ринку транспортних послуг країн Європи та СНД і є одним з лідерів серед компаній Західної України в області автомобільних міжнародних вантажних перевезень. За час свого існування Компанія значно розширила існуючий парк вантажних автомобілів, примножила кількість партнерів, напрацювала значний досвід у сфері вантажних перевезень і зарекомендувала себе, як підприємство, яке може надавати щодня велика кількість автомобілів під завантаження в різних напрямках.