News | Trans Atlas

Нагадуємо, що від початку жовтня 2021 року в Україні запрацювала нова система, яка автоматично зважує вантажівки одразу під час руху.

 

За період з 1 жовтня по 9 листопада, інспекторами Укртрансбезпеки було складено 949 постанов про порушення, зафіксовані WIM-комплексами, на суму 16 728 000 гривень. 1 202 750 гривень штрафів вже сплачено, повідомили в Укртрансбезпеці.

 

Система фіксує перенавантаження автомобіля та отримані дані за мить опиняються в центрі обробки. Інспектори перевіряють дані, накладають електронний підпис і постанова надсилається порушнику - власнику транспорту, належному користувачеві або керівнику організації, що володіє транспортом.

Варто зауважити ще одне важливе впровадження, а саме те, що відтепер вантажовідправник теж несе відповідальність за перегрузи, раніше ж весь штраф був на перевізнику.

 

В центрі обробки правопорушень рекомендують сплачувати штрафи одразу, і наголошують, що якщо акт дійде до виконавчої служби - порушнику доведеться сплатити до 102 тисяч гривень.

 

 

Сервіси

Оперативні і координаційні послуги при перевезені вантажів

Послуги по ремонту і обслуговуванню автомобілів

Ми пропонуємо перевезення вантажів ADR, FRC

Купуйте автомобілі і запчастини, чи залишайте власні повідомлення

Коротко про нас

Наша компанія ПП "Транс- Атлас" вже більше 10 років працює на ринку транспортних послуг країн Європи та СНД і є одним з лідерів серед компаній Західної України в області автомобільних міжнародних вантажних перевезень. За час свого існування Компанія значно розширила існуючий парк вантажних автомобілів, примножила кількість партнерів, напрацювала значний досвід у сфері вантажних перевезень і зарекомендувала себе, як підприємство, яке може надавати щодня велика кількість автомобілів під завантаження в різних напрямках.