News | Trans Atlas

Комісією з розподілу дозволів для перевезення вантажів, які мають обмежені річні квоти (далі – Комісія), 05.11.2014 було проведено чергове засідання, у якому приймали участь і представники АсМАП України. На розгляд Комісії було внесено питання щодо оформлення та видачі дозволів Організації Чорноморського економічного співробітництва (далі – ОЧЕС) квоти 2014 року.

Дозволи ОЧЕС дають право на здійснення двосторонніх і транзитних перевезень в прямому і зворотньому напрямку та використовуються як звичайні разові дозволи по територіях країнах ОЧЕС, куди входять наступні країни: Азербайджан, Албанія, Болгарія, Греція, Грузія, Вірменія, Молдова, Росія, Румунія, Сербія, Туреччина та Україна.

Комісією було прийнято по цьому питанню наступне рішення:

1. У період з 10 по 20 листопада 2014 року здійснити прийом заяв від перевізників, які мають бажання здійснювати міжнародні автомобільні перевезення з використанням дозволів ОЧЕС у 2014 році.

2. 21 листопада 2014 року провести засідання Комісії з розподілу дозволів та затвердити перелік перевізників, які отримають ці дозволи та порядок їх видачі.

Заяви в довільній формі слід надсилати в Департамент автомобільного транспорту та стратегічного розвитку автомобільних доріг на e-mail: smap@mtu.gov.ua, факс (044) 351-48-53, або за адресою: 01135, м. Київ, Міністерство інфраструктури України.

Враховуючи викладене, просимо учасників Асоціації прийняти до відома та використання в роботі дану інформацію.

Сервіси

Оперативні і координаційні послуги при перевезені вантажів

Послуги по ремонту і обслуговуванню автомобілів

Ми пропонуємо перевезення вантажів ADR, FRC

Купуйте автомобілі і запчастини, чи залишайте власні повідомлення

Коротко про нас

Наша компанія ПП "Транс- Атлас" вже більше 10 років працює на ринку транспортних послуг країн Європи та СНД і є одним з лідерів серед компаній Західної України в області автомобільних міжнародних вантажних перевезень. За час свого існування Компанія значно розширила існуючий парк вантажних автомобілів, примножила кількість партнерів, напрацювала значний досвід у сфері вантажних перевезень і зарекомендувала себе, як підприємство, яке може надавати щодня велика кількість автомобілів під завантаження в різних напрямках.