News | Trans Atlas

Розрахунок вартості перевезення вантажу автомобільним транспортом зазвичай грунтується на базі основних витрат, необхідних для транспортування. Тарифи можуть різнитися у компаній, що надають схожі послуги, і це залежить від типів і видів вантажу, маршруту, по якому проходить доставка, наявності певних умов транспортування.

Можна виділити кілька основних аспектів, з яких і формується сума доставки вантажів

 До них відносяться:

  • Кілометраж. Це один з ключових чинників, що впливає на ціну доставки. Розрахунок кілометражу залишається актуальним навіть в тому випадку, якщо транспортні тарифи не прив'язані до ціни перевезень вантажу за кілометр. При цьому тарифи відрізняються в межах міста і за його межами, а також по різних регіонах держави.
  • Витрати на обслуговування транспортного засобу. Від цього пункту також залежить ціна необхідної доставки. Розрахунок здійснюється з урахуванням коефіцієнта зносу автомобіля, витрати палива, суми на обслуговування і інших технічних характеристик.
  • Послуги, пов'язані з експедируванням і охороною. Вони також беруться до уваги, коли потрібно розрахувати вартість вантажоперевезення.
  • Вид вантажу, пропонованого для транспортування. Безумовно, різні типи товарів потребують певних умов перевезення (наприклад, швидкісний режим, акуратність водіння, вид транспортного засобу та інше). Найчастіше за транспортування небезпечних вантажів, будь-яких рідин, живого товару або негабариту фірма-виконавець ставить великі суми.
  • Роботи, пов'язані з навантаженням і розвантаженням. Вони враховуються в разі, якщо відправник товару передбачає використання цих послуг. У результаті тариф на транспорт залежить від виду товару, складності його навантаження, наявності або відсутності упаковки / контейнера і подібних пунктів.
  • Географія перевезення вантажу. Як вже говорилося вище, до різних країн ціна на доставку може різнитися; це саме можна сказати і про місце, звідки буде завантаження. Враховується можливість відправки збірного вантажу або зворотної доставки. У зв'язку з цим тарифи на транспорт значно різняться. Щоб дізнатися, скільки коштує кілометр вантажоперевезення, необхідно звернути увагу на маршрут.
  • Дороги, через які найчастіше проходить вантажний транспорт, більш популярні, і зазвичай на них сума перевезень нижча в порівнянні з вартістю доставки в віддалену місцевість, де погано розвинена транспортна інфраструктура.
  • Крім основних витрат, не варто забувати і про додаткові, які входять в кінцеву суму за перевезення вантажу. Серед них виділяються витрати, необхідні для оформлення митних документів і документів транзиту; засоби для необхідного маркування товарів; сума упаковки та інших пакувальних матеріалів; оплата складських послуг.

Калькулятор-онлайн Транс-Атлас

 Для того, щоб полегшити нашим клієнтам процес планування витрат і вибір підрядника, компанія ПП «Транс-Атлас»  запустила на своєму сайті он-лайн калькулятор розрахунку вартості доставки вантажу. Вам достатньо вказати у відповідних полях форми дані про ваш вантаж, точки навантаження і розвантаження, проміжні точки маршруту, і через кілька секунд ви отримаєте розрахунок вартості і відстань доставки. Для замовлення послуги з розрахованим параметрам, вам досить ввести номер вашого телефону і наші менеджери за декілька хвилин зв'яжуться з вами для уточнення деталей.

Вартість доставки вантажів

Вартість міжнародного перевезення ваших вантажів визначається індивідуально для кожного клієнта з урахуванням безлічі параметрів. Однак, далеко не всі ці чинники можна визначити заздалегідь. У випадках, якщо вам необхідно розрахувати вартість вантажоперевезення у віддалені регіони якоїсь європейської країни, крім використання калькулятор вартості доставки вантажів на нашому сайті, наш менеджер додатково проконсультує вас. Запропонує доставку і розрахує вартість з урахуванням використання декількох видів транспорту - розрахунок вартості доставки збірних вантажів або вартість перевезення морським, залізничним або авіа транспортом. Для визначення точної вартості складних вантажоперевезень, звертайтеся до нас за вказаними на сайті телефонами, або залиште свій номер в формі "Зворотній зв’язок" - ми зв'яжеться з вами.

Доставка малотоннажних вантажів з Європи

Якщо вам потрібно перевезти невеликий товар з Німеччини або з будь-якої іншої країни Євросоюзу, то саме час скористатися послугою малотоннажних вантажоперевезень від ПП «Транс-Атлас», яка вигідна не тільки вам, але і компанії, так як витрачається менше палива і витрачається менше часу на доставку. Розрахувати вартість доставки вантажу до 5 тонн ви можете за допомогою калькулятора на нашому сайті https://express.trans-atlas.com.ua.

Для нас вкрай важливо те, що наші потенційні клієнти можуть швидко розрахувати приблизну вартість доставки  і зробити замовлення завдяки зручному і простому у використанні сервісу, що надається офіційним сайтом нашої компанії. Ви можете вибрати будь-який маршрут, вказати потрібні міста і країни, фізичні характеристики вантажу і отримати ціну на  міжнародні вантажоперевезення від ПП «Транс-Атлас».

 

Сервіси

Оперативні і координаційні послуги при перевезені вантажів

Послуги по ремонту і обслуговуванню автомобілів

Ми пропонуємо перевезення вантажів ADR, FRC

Купуйте автомобілі і запчастини, чи залишайте власні повідомлення

Коротко про нас

Наша компанія ПП "Транс- Атлас" вже більше 10 років працює на ринку транспортних послуг країн Європи та СНД і є одним з лідерів серед компаній Західної України в області автомобільних міжнародних вантажних перевезень. За час свого існування Компанія значно розширила існуючий парк вантажних автомобілів, примножила кількість партнерів, напрацювала значний досвід у сфері вантажних перевезень і зарекомендувала себе, як підприємство, яке може надавати щодня велика кількість автомобілів під завантаження в різних напрямках.